Andra hör när du pratar i mobilen.

Vissa verkar tro att det inte hörs för andra när man pratar i mobilen, lite som bebisar som tror att de blir osynliga när de håller för ögonen.
Idag var jag på konsum, framför mig i kön står en tonårs tjej, jag vet inte hur gammal hon var, men jag vet att hon är under 18, för det var hon väldigt tydlig med att säga. Flera gånger.

Hon står där, men ett sexpack folköl under armen, den andra armen pressar hennes rosablingade mobil mot örat. Samtalet som vi alla i kön, plus kassörskan lät så här;

Tonårstjej: "Men asså, jag vete fan hur ja ska få dricka i helgen nu. men jesper bara sket i mig. Han sa att det var för mycket. Så sa han att jag skulle köpa själv. Men jag kan ju inte det, jag är ju inte ens 18, hur fan ska kunna det liksom? Nä jag veeeet!! Ja liksom, aaa och sen s¨å höll morsan på och bitchade om att jag skulle betala hemma mer och hjälpa till men jag....vänta"
*tjejen kommer nu fram till kassan, lassar upp sexpacjet på bandet, ler mot kassörskan, rotar i sin enorma handväska och fortsätter samtalet*
"Jo så jag sa till morsan, att det är fan din PLIKT att ta hand om mig tills jag fyller 18! Jag menmar det är ju föräldrarnas plikt att ta hand om barnen tills de blir myndiga. Och jag är FAN inte 18 än!"
Kassörskan: Ursäkta, har du legetimation?

Tonårstjejen glor på kassörksan.

"Nä, jag....eh...jag har glömt den. Men jag är 21.

Kassörskan: "Okej men varför sa du då i telefonen nyss att du var under 18?"
Tonårstjejen: "Eh...va? Hördes det?"

Ja tonårstjejen, det hördes, och till alla er andra som sitter och sladdrar om era privata grejjer, andra hör vad ni säger, och det är ganska få som är intresserade. Så knip käft!

Kommentarer
Postat av: Lars Lindqvist

Ja, jag känner igen det där. Det är ett jävla pladdrande i mobiler överallt, högt och ljudligt som om jag skulle vilja veta deras innersta, vilket jag inte vill.

2008-05-25 @ 12:48:17
Postat av: V

Underbart! Tack för det ;)

2008-05-25 @ 23:11:17
URL: http://vick2ria.blogg.se/
Postat av: Linda

Hahahahaha! Fasiken va kul!!!

2008-05-26 @ 12:44:33
Postat av: Berit

Tack för allt du skriver. Passar mig som handen i handsken.

2008-05-27 @ 21:14:36
Postat av: Cliff Hanger

Plötsligt händer det. De få ögonblicken då folk straffas hårt, brutalt och rättvist. :-)

2008-06-02 @ 00:26:20
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0