Byta bransch?

Det är många som borde se sig själv inom en annan bransch. cirka 80% av de som jobbar på pressbyrån i vårt avlånga land verkar, mentalt, vara på en annan planet.
Jag har idag haft det tvivelaktiga nöjet att besöka 3 olika pressbyråer i 2 olika städer. Och ingenstans var det alla rätt!
Det var fel pengar tillbaka, tomma blickar som stirrade förbi kunderna. Bland annat. Nu vill jag verkligen säga att jag absolut inte förväntar mig att bli behandlad som en kung bara för att jag handlar på pressbyrån. Men man kan väl bjuda till lite iaf?

Några andra som borde byta bransch är Telenor. De kan inte leverera mobilt bredband eller telefoni, trots att det är deras affärsidé. Då ska man lägga ner tycker jag.

Nu sitter jag på X2000 och lyssnar på en medelådlermans högts ointressanta privata samtal med sina kompisar, en efter via sin mobil. Och givetvis så bryts det hela tiden, men det stoppar inte den här idioten, utan på det igen.
Jag önskar att han hade Telenor, för då skulle detta inte kunnat ske. Efersom man inte kan prata i mobilen samtidigt som man rör på sig om man har Telenor.

Vad säger ni om det Telenor när ni nu gör en bloggscanning? You suck!

Hosta inte på mig

Jag vet inte riktigt om det faktiskt finns någon i vårt samhälle som missat att det är influensatider på intågande. Men tydligen finns det idioter som inte bryr sig. Eller vänta, som inte bryr sig om andra ska det vara.
Idag på bussen så stod det en man och hostade och nös utan att ens försöka täcka allt saliv som sprutade ut i bussen.
Influensarädd som jag är tryckte jag mig långt bort från honom, men jag vet ju att så lätt kommer man inte undan.

Så om jag blir sjuk, och sen träffar honom på bussen, då blir det dropkick. Det kan jag lova.

RSS 2.0