Canal digital lyssnar inte och snackar skit om alla andra!

Blev häromdagen uppringd och fullständigt sönderpratad av en människa som ville sälja på mig parabol och sjukt många kanaler. Jag skulle få det lilla kanalpaktetet, som innehöll 65 kanaler....Okej, det är väl trevligt att de har stora kanalpaket, det skiter jag egentligen i. Problemet var att försäljaren som ringde upp inte lyssnade på mig. För jag sa att jag inte ville ha nåt, men hon bara malde på. Så efter att ha försökt avsluta samtalet tre gånger så sket jag i det, och lät henne snacka på. Jag sa jag på alla frågor och spelade in meddelande om att jag gärna ville ha canal digital som digitalteve distrubitör.

Jag sa helt enkelt inte emot. Eftersom hon inte ville lyssna på mig så kunde jag offra min promenad för att lyssna på henne, medan hon förlorade värdefull tid, eftersom jag anar att de går på nånform av provision. Så slösade hon 30 minuter på mig för att hon inte lyssnade när jag sa: NEJ TACK!

Nåväl, när man sluter avtal via telefon så har man 14 dagars ångerrätt, så direkt när avtalet damp ner i brevlådan ringde jag och sa upp det. Då kom nästa märkliga grej från Canal Digitals sida, för då sitter spolingen i kundtjänst och trashtalkar ALLA andra digitalteve distrubitörer i Sverige! Jag var helt chockad.
Mest skit fick Telia, som enligt den här killen inte kunde leverera TV alls! Att beställa Telia var som att inte ha en tv, sa han.
Vet ni om det på Telia? Eller gör ni likadant?

fråga inte sånt du redan vet.

Går omkring i affären och är som vanligt irriterad på människor som stannar mitt i gångarna. Jag vet inte vad som föresgår i huvudet på folk som beter sig på det viset.
Jag rundar ett hörn och ser en man stå med tom blick och stirra på den STORA skylten som bär texten: REA: TOAPAPPER 29:90.

Under skylten står det massvis med toappapper. Mannen tittar nu på skylten, tar upp ett paket med toapapper, stirrar på det, sedan på skylten. Sedan runt omkring sig, tillbaka till skylten, pappret, omgivningen och sen ser han det han letat efter: En anställd.
Den sntällda vaggar sakta i riktning mot mannen, han tittar igen grundligt på paketet med toapapper och sedan en gång till på skylten som säger att pappret han håller i är på rea.

Han tar ett kliv ut i gången(han hade iaf vett nog att inte stå mitt i gången!), stannar den anställda och frågar:
-Är det rea på de här?

Folk är inte kloka!

RSS 2.0