"Men vart fan går man in då!!!"

Jag tog en promenad till Sickla köpkvarter, som det så vackert heter, idag.
Jag vaggade omkring där och kikade på en massa roliga teknikprylar som jag inte behöver men som det verkar vara ganska kul att ha.

Sen gick jag fullständigt banans på JC och köpte en massa kläder för alldelse för mycket pengar. Försökte även småprata med blondinen i kassan, men tydligen så lär de inte ut språk på "ståikassanochseuttråkadutochstirrakundenöveraxeln-kursen". Jag trodde nog att svenska annars skulle ingå i blocket : "Hur jag använder kassaappareten och suckar samtidigt som jag ler åt min kollega och fnittrar åt killen som jobbar med att lägga upp jeans".......Men inte ens där verkar det ingå!

Hursomhelst så var det fina kläder.

Sen gick jag ut från jc och ut från hela det huset och skulle in på PC-City och stirra lite till. När man kommer mot PC-City så är det först en dörr(sånna där automatiska dubbeldörrar som går upp när man närmar sig), Men det dörrparet är inte ingången, utan den ligger ca 20 meter längre bort. För att undvika att folk förröker tränga sig in i fel dörr så har de som jobbar på PC-city satt upp en relativt stor lapp på den dörren där det står: "EJ INGÅNG: INGÅNG CA 20M" och så en bil mot den riktiga ingången.

När jag gick förbi "fel" dörr så var det en kostym klädd man som gång på gån försökte komma in. HAn gick närmare dörrparet, när de inte öppnade sig, backade han några steg, sen försökte han igen. Under hela den lilla dansen så pratar han i mobilen. När han för 4(!)e gången försöker få dörrarna att öppnas tittar han rakt på dörrarna(på lappen alltså, som är formatet A3). Han står så och stirrar i säkert 30 sek.
Sen utbrister han, nästan skriker:
"Men vart FAN går man in då!!!!???"

Arlandaflygplats, lite senare på dagen.

När man ska hämta ut sitt bagage så finns det en gul linje dragen ca en meter från bandet.
Den är där för att om man står bakom den linjen så ser alla vad det är för väskor som är på gång.
Så slipper folk få panik och meja rakt in i folkmassan med en bagagevagn bara för att man kanske skymtade sin egen väska.

Så om alla höll sig bakom linjen så skulle allt funka så jävla bra.
Hur tror ni det var?

Det börjar med att en gubbe vankar fram med händerna på ryggen och ställer sig helt i vägen för alla som står och ska kolla in sina väskor, då måste de ju flytta efter, så efter en litet tag så stod alla lik förbannat och trängdes framme vid bandet med paniken sipprandes ur blickarna.

Om alla bara kunde stå bakom linjen. Fan va skönt det skulle vara.
Men, folk är ju som bekant ena riktiga idioter, så det blev till att trängas.

Monastirs flygplats. Gristidigt.

Klockan är någonstans mellan 06:00 och 06:30. Jag har inte sovit på hela natten och är sjukt trött. Alla Dinarer är bortväxlade så det går inte att köpa nåt att äta.

3 plan ska iväg till Sverige denna sjukt tidiga morgon. 06:30 Luleå, 06:45 örebro och sen till sist mitt plan; 07:00 till Sthlm.

Redna runt 06:00 så börjar de ropa ut i ALLA högtalare på hela flygplatsen att ALLA passagerare som ska till Örebro måste infinna sig vid disken och checka in och borda planet..........inget händer.....eller, jo. Nästan alla kommer.

Men det är då fortfarande några nötter som vind för våg driver omkring på den inte allt för stora flygplatsen och fullständigt ignorerar att deras plan snart ska lyfta.

När det börjar närma sig avgångstid ger sig 2 stycken flygbolagskvinnor ut i vänthallen och ropar: ÖREBRO!! ÖREBROOOO!

Tror ni det händer nåt?
Självfallet händer inte ett dyft.

Ja men, tänker du. Det är tidigt, man 'är förvirrad, det är en ny plats....jo visst. MEN:
På billjetten står klart och tydligt när planet går och NÄR mans ka boarda. Känns som man borde ha koll på sitt eget plan därifrån.
Men nehedå. INgen dyker upp.
Paniken börjar forma sig i ansiktet på flyplatspersonalen. Var är svenskarna?

06:45, dvs AVGÅNGSTIDEN för planet så släntrar en familj lojt in och checkar in. Helt omedvetna om att de förenat ett helt plan. Och inte nog med det. De försenade även MITT plan,
1 extra timme fick jag sitta och stirra i den där trista salen tack vare att några människor är idioter och inte kan hålla reda på när deras plan går.

Jo, en annansak. När vi står och ska checka in bagaget så ska alla som ska med Luleå planet få gå före så de ska hinna. De öppnar en egen kö till dom. Men folk är ju dumma i huvet nåt så jääävuslt så dom ger sig inte till känna.
Då går 3 reseledare runt och gastar: LULEÅ????? NÅN SOM SKA TILL LULEÅ???
Ändå står det två tre stycken precis bakom mig som ska till Luleå och som står och är stressade över hur dom ska hinna nu när det är en sån kö.

Då borde väl en god människa som jag vända mig om och upplysa dom om att det finns en helt egen kö för dom och att 3 personer just i deta nu går och ropar att alla sdom ska till Luleå ska ställa sig där.
Men vet ni? Jag gjorde inte det.
Är dom sånna idioter att de inte kan lyssna då får de fan skylla sig själva.

Shit......jag kommer nog få det tufft om de religösa har rätt. Att man ska dömmas för sina handlingar och in i skärselden.
Men jag tror mer på fysik än på sagoböcker. så jag klarar mig nog.

I provhytten

Jag var på H&M idag.
Skulle köpa lite skjortor och shorts inför min stundande charter-resa.

Jag tog med mig en bunt kläder in och började prova.

Då kunde jag höra detta:

-Maaaaaddeeeee......Maaaddeeeee
-Jaaaaaa.
-Koooooom
-Men ja har inga kläääder på mig
-Inteee jaaa helleeer.
-tyst-
Maaaaaaddeeeeeee....
-Jaaaaaa
-Kooooooooom
-Meeen jag har inga kläääder på mig
-Inteee jaaa heller.
-tyst-
-Maaaaaaddeeeeeeeee
-Jaaaaaaa
-Vaaaar är duuuuu
-Häääääär
-Vaaaaaar
-Häääääär
(tjejen öppnar fel provhytt)
-Oj förlåt!
-vaaaaaaar
-Hääääääär!

Ungefär där så fick jag nog, chansade på att kläderana passade och gick ut. Sedan såg jag tjejerna vid kassan. Båda två hade den där nya populära blonderade frisyren som tydligen kräver att man rufsar till håret, plutar med munnen och speglar sig vart än man kan minst en gång var femte minut.
Det var vad dom gjorde iaf.
Och typ alla andra tjejer i 16 års åldern som har den frisyren.....konstig bieffekt av frisyren.

Ja, som sagt ska jag på charter resa. Så nu slipper ni den här gnällspiken ett tag. Men jag kan tänka mig att jag kommer få en hel del stoff till den här bloggen.

Sköt om er. Och kom ihåg:

1. Stanna inte direkt innanför dörrar. Det genererar nämligen köbildning.
2. Prata inte högt i mobilen om privata saker på offentliga platser. Det är nämligen ingen som vill lyssna.
3. Betala inte med mynt om det är lång kö.
4. Åk inte kollektivt i rusningstrafik om du har barnvagn. Det brukar nämligen vara ganska fullt.
5. Spänn fast ditt fällbord så det inte slår i balkongräcket. Det låter så otäckt.

The "sexy" cowboy without a brain

Idag kommer mitt inlägg om idioterna omkring oss bestå av en länk till aftonbladet.se som handlar om en idiot som ville imponera på en tjej han skulle dejta.
Han mejlade henne en länk till en hemsida han gjort, där han lagt upp "sexiga" kort på sig själv.
Han trodde hon skulle bli imponerad.
Hon hade svårt att hålla sig för skratt och mailade vidare länken till sina kompisar som oxå mailade den vidare.............det blev inte riktigt som han hade tänkt sig.

Länken hittar du HÄR

Folk borde skämmas!

Jag har bara tyvå saker att berätta för er idag.
Och om ni hänger med i tidningarna så vet ni säkert redan det jag ska berätta för er.


1. Carolina Gynning, känd för att bland annat varit full i teve och opererat sina bröst mindre, ska få ett eget program i den folkbildande kanalen Kanal 5.

2. Emma Andersson, känd för att göra de mest enkelspåriga, dumma och entoniga voiceovers i televisionens historia, ska få ett eget matprogram i den seriösa underhållningskanalen Kanal 5. 

Då är frågan, vilka är det som är de största idioterna.
Tevecheferna som ger dessa talanglösa människor varsitt program eller dom som faktiskt kommer att titta på programmen?

Jag kan säga så här, jag kommer INTE att titta.
Folk som tyckler att Emma Andersson är en bra programledare som kan hitta spännande vinklar i ett repotage, dom människorna borde tvångslobotomeras och instutionaliseras för all framtid.

Så programcheferna på Kanal 5 ligger med andra ord risigt till..........

På onsdag åker jag på chartersemester.
Det ska bli intressant. Kommer nog stöta på ett och annat pucko då kan jag tänka mig.

Yttersätesterrorism

Jag åker kommunalt varje morgon.
Det tär på en ibland. Både för att SL är totalt inkompetenta när det gäller kommunikation till resenärerna.

Ex: Det är helt svart på tavlorna som visar tid på tvärbanan. Det har så varit i nästan 20 minuter, men ändå så sägs inget om vad som är fel, och det mest intressanta är att INGEN vet någonting.

En annan spännande sak är att i rusningstrafik så är det 5 minuterstrafik på tvärbanan, men när jag kom till stationen häromdagen så var det 6 minuter till nästa avgång....det borde ju liksom inte funka...

Men nu till yttersätesmänniskorna.
JAg kom med sjukt mycket grejjer och klev på bussen. Alla yttersäten var upptagna, barnvagnsställena var upptagna. På ett ställe sitter en kvinna ytters, men det är ledigt innerst, så jag frågar henne om hon kan hoppa in, så jag slipper tränga mig in med allt.
Hon svarar nej.
Jag tränger mig in, hon suckar åt mig när jag lyfter väskan så den nästan slår till henne i huvet. Men vad ska jag göra liksom.
Sen kommer det spännande.
JAg tänker att hon kanske vill sitta kvar ytterst för hon ska av först.
MEN ICKE.
Jag ska av före henne, så återigen ska jag krångla mig ut, dra ut väskorna och råkar(ja, faktiskt) dra till henne i huvudet med en (mjuk)väska.

"Men se dig föööör!" Säger hon irriterat.
JAg spänner ögonen i henne och säger med kontrollerad stämma:
"Men du kanske kunde flyttat in?"
Då bara vänder hon bort blicken och suckar lite.
JAg hjade god lust att dra till henne i huvet med väskan en gång till. Men det gjorde jag inte. Jag gick bara av helt enkelt.

För det är svårt att resonera med folk som är idioter.

Apanage

Ja, man förstår ju verkligen att kungen behöver mer pengar nästa år.
Barnen kostar mer ska han ha sagt.

Det är väl prinsessan Madeleines P-böter som kostar...5000 bara iår.

Det är härligt att betala skatt när man vet att det går till bra saker.
Nu när Moderaterna ska sälja ut alla onödiga sjukhus menar jag........

blaha blaha

Göran Persson blir PR-konsult.
Tur att man inte är sosse...hur fan skulle man mentalt kunna komma runt det.
Hoppas han själv får en konsult som kan tala om för honom att han INTE ska ha den där röda mössan som han hade på sig när han snubblade runt på sitt miljonbygge med Fichtelius.

Och ska han ha den mössan så måste människan dra ner den lite. Den ser ju ut som han har en the-värmare på huvet.
Och det kan inte ens en man av Görans omfång klara av att bära med värdighet.


Annars så undrar man om en del männsikor bor i små hålor under jord.
För FEM år sen så började blåbuss 4 att rulla i sthlm, efter det har det kommit ett par till.
Det som de införde i kollektivtrafiken var att man var själv tvungen att trycka på en knapp för att få dörrarna att svänga upp för en.
Idag så lyckades jag räkna til inte mindre än 7(SJU) stycken slapphjärnor stå och stirra på dörrarna för att de ska gå upp.
Jag vill även poängetera att alla dessa 7 skedde vid samma dörr på samma buss!!!!! Jag menar herregud!
Ge dom ett pris! Ge dom Görans the-värmare! Eller what the hell, ge dom Göran!

Kan inte nån tala med Bingo?

Bingo Rimér, känd från bla dokusåpan om sig själv, blev i veckan dömd av domstol för att tidningen där han är CHEFREDAKTÖR har publicerat bilder som HAN själv tagit.
Problemet med bilderna var att det fanns ett kontrakt som sa att hon på bilderna(en blond tjej, förvånad..nån?) skulle ha kontroll över all publicering av dom.

Men icke.
Bingos tidning publicerade bilderna, utan lov, dessutom med bildtext om att hon helst av allt sitter i knät på gamla gubbar som har mycket pengar.

Hon anmäler Bingo som är CHEFREDAKTÖR.
Bingo blir fälld.
Men överklagar med orden: "Varför ska jag stå till svars för nåt som tidningen gjort och som jag inte vetat om."

Så.
KAn inte någon. SNÄLLA. Tala om för Bingo vad det innebär att vara CHEFREDAKTÖR nästa gång han tar det jobbet?

Bingo. Du ger den dumma blondinen ett jävligt fult ansikte.
Och om du läser detta så kan jag tala om för dig att en CHEFREDAKTÖR har ansvar för allt som tidningen publicerar.
Oavsett om man ligger i Manilla och sippar kokosdrinkar med blåsta silikonbrudar.
 Det spelar ingen roll!
Är man CHEFREDAKTÖR så ska man ha koll på vad tidningen publicerar.
Och vet du inte det. Då ska du fan inte vara CHEFREDAKTÖR utan gå tillbaka till dina källarhålor och fota mjukporrbilder.
Då behöver du inte ta ansvar. För det är tydligen inte det du kan.
Skäms!

Folk är sånna JÄVLA idioter ibland. ja, Bingo, jag menar dig.
Inte bara det jag skrivit om idag, utan ditt tagna "fotokille"-namn. Bingo....vafan....kom ingen  av dina birapolare på nåt bättre?

Dörr-reflexen

Många männisor verkar ha en märklig reflex. Den reflexen går ut på att man måste stanna så fort man gått igenom en dörr.

Denna något märkliga och dumma reflex kan skapa problem för oss normala människor.
Idag blev det KAOS på konsum när en man klev in och tvärstannade innanför dörren, så att ingen kom ut och ingen kom in.
Samma sak på Tvärbanan. Ett pucko kliver innanför dörrarna och stannar.

Om det är någon av mina besökare som har en förklaring till detta? 

Helt crazy

Idag har jag väldigt mycket att göra. Så jag hinner inte berätta för er om alla idioter som finns därute.
Istället bjuder jag er på ett utdrag ur Daphne Leons modeblogg.

Det handlar om hennes Valborg. Fanns lite bilder på henne som skolflicka, och på skrikande svettiga wannabes som hinkar champange på otäcka stureplanshäng. Men jag vill bespara er från dom.

Mycket nöje!

Valborg
-det blev helt enkelt crazy...

Festen ute på Villa Pauli var verkligen rolig. Det är alltid kul att träffa lite nya människor. Och att det var tema på festen gjorde det hela ännu roligare. Eftersom temat var "Uniform" och jag och Kristian inte alls hade hunnit handla något bestämde vi oss för att bära skoluniform. Inhandlade skjorta, hängslen och knästrumpor, resten kunde vi plocka ihop av det vi hade hemma. Och det blev faktiskt riktigt bra. Det roligaste på hela kvällen var att vi vid midnatt begav oss in till Stureplan iklädda just dessa uniformer...

Vidare till Sturecompagniet, Utecompagniet och Hell´s Kitchen. Jag vi körde hela racet. Det blev helt enkelt crazy...


Jag vann!!!

Kvinnan framför mig i kön på 7/11 köper en Tia lott.
Hon går iväg och skrapar den.

Utbrister senare: "JAG VANN!!!"
Hon stormar fram till disken med lotten i högsta hugg!
"Hur mycket vinner jag?"

Expediten ser mer debil ut än vanligt och rättar till kepsen med konstig passform och säger:
"Ja, men det står väl?"

"Vaddå står?" säger kvinnan
"Det står väl hur mycket du vunnit."
"Vaddå? Jag har ju skrapat fram en tia. Då har jag väl vunnit. Det är väl en tialott?"


Tydligen så har det alldeles passerat denna kvinna förbi att man ska skrapa fram 3 av ett belopp och då vinner man det beloppet. Inte att man bara ska skrapa fram en tia........undrar hur hon lyckats med att INTE få reda på hur det är.


RSS 2.0