Canal digital lyssnar inte och snackar skit om alla andra!

Blev häromdagen uppringd och fullständigt sönderpratad av en människa som ville sälja på mig parabol och sjukt många kanaler. Jag skulle få det lilla kanalpaktetet, som innehöll 65 kanaler....Okej, det är väl trevligt att de har stora kanalpaket, det skiter jag egentligen i. Problemet var att försäljaren som ringde upp inte lyssnade på mig. För jag sa att jag inte ville ha nåt, men hon bara malde på. Så efter att ha försökt avsluta samtalet tre gånger så sket jag i det, och lät henne snacka på. Jag sa jag på alla frågor och spelade in meddelande om att jag gärna ville ha canal digital som digitalteve distrubitör.

Jag sa helt enkelt inte emot. Eftersom hon inte ville lyssna på mig så kunde jag offra min promenad för att lyssna på henne, medan hon förlorade värdefull tid, eftersom jag anar att de går på nånform av provision. Så slösade hon 30 minuter på mig för att hon inte lyssnade när jag sa: NEJ TACK!

Nåväl, när man sluter avtal via telefon så har man 14 dagars ångerrätt, så direkt när avtalet damp ner i brevlådan ringde jag och sa upp det. Då kom nästa märkliga grej från Canal Digitals sida, för då sitter spolingen i kundtjänst och trashtalkar ALLA andra digitalteve distrubitörer i Sverige! Jag var helt chockad.
Mest skit fick Telia, som enligt den här killen inte kunde leverera TV alls! Att beställa Telia var som att inte ha en tv, sa han.
Vet ni om det på Telia? Eller gör ni likadant?

Kommentarer
Postat av: vita_margarita

Vi har haft CD men slutade på grund av deras sätt att behandla sina kunder. Har de en gång fått en på kroken skiter de i servicen. Nej tack, sa vi, och tog Telia istället och är mycket nöjda.

Alla (seriösa) säljare vet att det är big time no-no att skitsnacka om konkurrenter. Det slår alltid tillbaka på en själv.

2009-12-06 @ 07:05:40
URL: http://vitamargarita.blogspot.com/
Postat av: nastanperfekt.webblogg.se

Råttblogg.se är detta. Jag startar härmed krig mot din töntblogg!

2009-12-17 @ 22:24:13
URL: http://nastanperfekt.webblogg.se/
Postat av: Jaaasssååå

Vem i helvete orkar läsa denna skiten. Korta och konsisa inlägg för i helvete. Jag tröttnade efter första meningen...lägg ner pisset!

2009-12-17 @ 22:25:58
Postat av: Jny

Ja du jasså, förstår att du inte orkar läsa långa inlägg, så håll dig till fotobloggar och modebloggar du, så slipper du att anstränga dig.För övrigt så är det väl ingen som tvingar dig att läsa den här bloggen, så lägg ner själv och skit i att kommentera om du bara har skit att komma med.

Jag skiter i dig, och du skiter uppenbarligen i mig, så låt det vara så.

Hej då.

2010-02-01 @ 18:54:53
URL: http://folkaridioter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0